domingo, 3 de noviembre de 2013

 
XERRICS I L'EXPERIENCIA MAGICA
 
Avui hem portat a terme la nostra segona proposta “Xerrics i l’experiència màgica”
 L’escenari escollit per gaudir d’aquesta proposta familiar ha estat “La Font màgica de Barcelona” a la Pl. Carles Boïgues, 1 a Barcelona.
 

 Estem molt contents per què hem de dir que no ens hem equivocat gens ni mica al triar aquesta activitat.
Només arribar-hi, l'aspecte que ens mostrava l’Avinguda Reina Marina Cristina amb les seves fonts laterals en funcionament, i l’impressionant teló de fons amb la vista de la Font màgica vestida de llums de colors ha estat impressionant.
 

La canalla estava molt, però que molt emocionada només al veure aquesta magnífica estampa.
La gran quantitat de gent que estava gaudint de l’espectacle ha estat impressionat, com correspon a un espectacle tan fantàstic com aquest.
Durant la primera part de l’espectacle hem pogut gaudir de les coreografies d’aigua i color de la font al ritme de diferents músiques: Queen, Dire Straits i alguns altres sons de BSO de films coneguts han sigut els primers protagonistes.
A la segona part, i com correspon a la celebració del 45 Festival Internacional de Jazz a Barcelona, les coreografies d’aigua i color de la Font han estat compassats al ritme de jazz.
Els nens han pogut gaudir d’aquest magnífic espectacle des de la primer fila, asseguts just d’avant de la Font màgica sense que ningú els pogués molestar la seva visió de les coreografies.
A l’intermedi hem fet el nostre sopar tal com ja estava previst, i en finalitzar l’espectacle hem aprofitat per fer una visita al mirador del centre Arenes, i gaudir de la seva esplèndida vista aèria de Barcelona.
 

Els Xerrics que hem pogut participar d’aquesta proposta hem tornat molt satisfets, i ja ens plantegem projectar la nostra tercera activitat, de la que rebreu noticies ben aviat.
Una vegada mes, una bona proposta en molt bona companyia.
 

 
 
 
 
 
 
Continuarem Xerricant mes i mes fort. 
Salutacions,

 




 



 




 

 

1 comentario: