lunes, 2 de marzo de 2015

Xerricant per la Ciutat de Barcelona

Hola de nou, ja feia temps que no ens dedicaven a escriure detalls sobre les nostres xerricades.

Tornem desprès de gaudir d'una proposta cultural a la ciutat de Barcelona.



Coincidint amb la recent inauguració del Museu de les Cultures del Món a Barcelona es va proposa fer una visita urbana.

La visita al museu ha estat molt satisfactòria per a tots.  Hem gaudit molt amb la descoberta de les mostres d'art  recollides al museu. 

Manifestacions artístiques representatives de diferents pobles d'arreu del mon, procedents de diferents continents:  Àfrica,  Amèrica, Àsia i Oceania.

Un altre valor d'interès de la visita es gaudir dels magnífics edificis que acullen el museu

Tot desprès de la visita, hem continuat amb el nostre passeig pels carrers de Ciutat Vella, voltejant en direcció al Born, i fent grans descobertes.
Fantàstiques troballes, carrers, façanes, balconades, petits espais amagats, racons singulars, petits  mercats, botigues, bodegues i restaurants que et conviden a passar una molt bona estona.

Una agradable caminada cap al següent punt de  destinació.  El parc de la Ciutadella.  Aquest formidable pulmó verd a la ciutat. Sempre tan concorregut per els Barcelonins que busquen un espai on gaudir d'una bona estona de sol, lectura, pícnic, esport, jocs, ball, musica, així com qualsevol mena de  entreteniment a l'aire lliure.

Hem gaudit del nostre pícnic. Els xerrics petits han passat una bona estona jugant, passejant, practicant arts acrobàtiques, ballant al ritme dels tambors  i molt mes.

Durant el camí de tornada cap a l'estació,  han tingut l'oportunitat de jugar amb bombolles de sabó gegants, donant continuïtat a les ganes de gresca que tenen aquest xerrics petits. Una veritable font d'energia inesgotable.

Fins aquí us podem explicar.  A estat una gran jornada per a tots. I je ens preparem per posar en marxa la propera Xerricada. 

Ja sabeu, si us ve de gust,  us esperem!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario